Frukostfika hos Pompi Dard

Igår bjöd Pompi Dard oss på frukostfika, så jag och MTY åkte hemifrån klockan 9.30.
Det var ett riktigt trevligt och mysigt event med tre mumpreneurs och andra mammor. Där träffade jag bl. a företagets grundare från Pompi Dard, Alex & Fred och Mini Mansion. Där fick jag lite information om deras företag,

IMG_7061.JPG

Pompi Dard är ett svenskt varumärke som står för kvalité, passform och en avslappnad look. De har färgval som passar till både pojke och flicka. Pompi Dard säljs via nätet av personliga hemförsäljare.

IMG_7062.JPG

Alex & Fred presenterade höstnyheter 2014- färgen Ash grey och den helvita, exklusiva oxfordväven i limiterad upplaga.  Alex & Fred erbjuder bäddtextiler för hela familjen, de är tillverkade av exklusiva skjorttyger i 100% bomull från Portugal. När jag kände på tyget var de så himla mjuka, lena och sköna då bomullen som används är Oeko tex-certifierad, vilket innebär att textilierna är helt  giftfria. Bobo  Andersson är designern som står bakom Alex & Fred och har lång erfarenhet av både design och produktion för märken som Boomerang och Peak Performance.

IMG_7065.JPG
Sist men inte minst är det Mini Mansion (http://mini-mansion.com), en shoppingportal som grundades av Katarina Malmström Brown. Det är en livstilwebbsida om barn och föräldrar. Där hittar vi en unik inredningtjänst och ett stort utbud av produkter. På Mini Mansion kan man söka bland butiker inom barnmode, barnrumsinredning och mycket annat. Mini Mansion samarbetar med ett flertal tjänter inklusive Onsite Design, Distance Design  och anpassade platsbyggen.

Det var en jättetrevlig frukostfika som gav mig energi för resten av dagen och jag gick absolut inte hem tomhänd då de gav fina goodiebags till alla mammor som kom.

IMG_7066.JPG